Mill Creek Kitchen Family Room Powder Project - Slater Interiors
Mill Creek Kitchen Family Room Powder Project - Slater Interiors
Mill Creek Kitchen Family Room Powder Project - Slater Interiors
Mill Creek Kitchen Family Room Powder Project - Slater Interiors
Mill Creek Kitchen Family Room Powder Project - Slater Interiors
Mill Creek Kitchen Family Room Powder Project - Slater Interiors
Mill Creek Kitchen Family Room Powder Project - Slater Interiors
Mill Creek Kitchen Family Room Powder Project - Slater Interiors
Mill Creek Kitchen Family Room Powder Project - Slater Interiors

Mill Creek Kitchen / Family Room / Powder Project

Opportunity

The unusual shape of this space, low ceilings, and poorly located appliances combined to make guests feel cramped and unsure of where to sit in this kitchen. The access doors to the exterior deck begged for more space to make for a more natural flow from the inside out. And the adjacent TV area off of the kitchen felt neglected and disjointed. With some holistic thinking and beautiful details, we were able to turn this awkward space into a focal point of a warm and cozy home.

Results

The range backsplash became our piece de resistance and our focus on creating a cohesive design of the spaces. A blue/gray and white theme with gold accents evolved and combined to bring it all together.